Reglament

 

REGLAMENT DE LA TRAVESSA 2017

· L'edat mínima de participació al circuit llarg és de 16 anys. El curt està destinat a infants amb edats compreses entre els 12 i 15 anys. Els menors d'edat hauran d'omplir i signar l'autorització proporcionada per l'organització (per les inscripcions on-line l'autorització s'haurà de presentar en el moment de la recollida de dorsal).

· Els participants han de tenir els coneixements tècnics i les facultats físiques adequades a les característiques del recorregut.

· Cal ser respectuós envers el medi ambient.

· Cal ajudar a qualsevol altre participant que es pugui trobar accidentat i ho ha de comunicar al control més proper.

· En cas d'abandonament o qualsevol altre incident, s'ha d'avisar al control més proper o als membres de l'organització. Tel. +376 344109 - +34 637425841

· Es recomana portar calçat adequat, protecció solar, impermeable, ulleres, gorra, roba d'abric, beguda i menjar energètic. La utilització de paravent és obligatòria. Amb la finalitat de reduir l'impacte mediambiental, l'organització no proporcionarà gots als avituallaments. Amb aquesta finalitat, donarà l'opció de compra d'un got desplegable i reutilitzable per tots els participants que no disposin de recipients propis.

· Es lliuraran premis als tres primers classificats masculí i femení en categoria xics, sènior i veterà (segons categories de Circuit Fer) així com a les millors pujades del circuit llarg masculina i femenina (el control de la millor pujada estarà situat a la cota 2.000m de Naturlandia. Aproximadament km 19).

 

· Aquesta prova serà puntuable pels següents circuits i categories:

:::::::::: Circuit Fer :::::::::::

Circuit llarg: Màster 1966 o anteriors - Veterà 1976 - 1967 - Sènior 1998 - 1977 - Júnior 2001 - 1999

Circuit curt: Xics 2005 - 2002

· L'organització es reserva el dret de modificar el reglament, els horaris i recorreguts.

· L'organització reserva el dret de modificar o anul·lar la prova en cas de condicions meteorològiques adverses.

· En inscriure's s'accepta el reglament de la Travessa.

 

 

 

Back to Top